Mr.NuKKu pentru Final Frame

Albirea Dinților

În lumea modernă, zâmbetul sclipitor este o garanție a succesului personal.

Procedeul de albire dentară are ca scop deschiderea la culoare a nuanței smalțului dentar, astfel dinții devin mult mai albi. Preparatele folosite la ora actuală sunt pe bază de peroxid de hidrogen, peroxid de carbamidă sau perborat de sodiu. Studii recente au scos la iveală că peroxidul de carbamidă este mult mai puțin agresiv față de smalțul dentar.

Cauzele discromiilor dentare

Probabil că mulți oameni se întreabă care sunt cauzele apariției discromiilor dentare. Prima și cea mai frecventă cauză este consumul alimentelor puternic colorate, tabagismul și consumul regulat al băuturilor carbogazoase. Astfel pigmenții din sursele enumerate, pătrund adânc în smalț, iar in timp, nivelul lor crește. Printre cauzele modificărilor cromatice ale smalțului se mai află: devitalizarea dinților, traumatismele dentoparodontale, obturații de canal.

Tipuri de albire

Eu prefer albirea dinților la domiciliu, este mai puțin invazivă, este o metodă care lasă pacientului libertate de mișcare și gestionarea mult mai bună a timpului lor.

Albirea dentară la domiciliu necesită mai mult timp până la apariția rezultatelor, deoarece funcționează treptat, dar cum spuneam, este mai puțin invazivă pentru pacient. Metoda albirii dentare la domiciliu constă în realizarea unor gutiere individuale, în laboratorul de tehnică dentară, urmată de administrarea unui chit de albire care conține o substanță sub formă de gel, iar acest gel va fi introdus în gutiere. Ingredientul activ este peroxidul de carbamidă, în concentrație de 15%. Pentru alte detalii, vă stau cu plăcere la dispoziție.

Facebook